yangın kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Merdivenin kapkaloriın hariçya essah açılması gerekir. Kaldırıma dosdoğru açılarak olası bir yangın yerinde insanoğluın birçokmasını esenlar.

3-) Yangın merdiveni baplarının birbirinden olabildiğince ırak olması gerekmektedir. Yağmurlama sistemi namevcut binada yangın merdivenleri arasındaki açıklık diyagonal mesafenin yarısından, yağmurlama sistemi bulunan binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden azca olmamalıdır.

Ivedi çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayan önemli öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın bizatihi kapanması ile yan yana devreye giren, ısı ve yamanın sair tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Bapsı kesifı iyiceya kapanmaktadır.

Yangın Kapısı Kesinlikle Takılmışr? Her binanın sahip evetğu yer ve ihtiyacı nazar önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı kompetan takımlar tarafından bünyelmaktadır.

Montaj sürecinde yöntem olarak tüm kurallara iyi şekilde yerleştirilen yekta kanatlı yangın bapsı, hariçarı mevsuk açılacak şekilde kullanılır.

1 mm yahut elan lafın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına gereğince çok elan yerinde ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz kadar yükselmekı doğrudan etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının ederı da 4000 TL den mebdelamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi muayyen sertifikasyon kurumları aracılığıyla yapılan testler yangın kapısı ve rapor ile belirlenir.

Yangın kapıları yangın merdivenlerinin yaman ve alevden korunması, yangın zonları ortada yangın ve yamanın intikalinin önlenmesi ciğerin kullanılan insanların yaşama ve varlık eminğini sağlayan pasif yangın önlemlerinin en önemli parçasıdır.

Görmüş olacaksınız ki bu merhale erdemli birinci sınıf yangın baplarını en makul fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz aracılığıyla belirlenen örgüdaki Yangın Kapıları en güçlü kalite ve en isabetli yükselmek politikamıza elverişli olacak şekilde üretilir.

Standart ve sertifikasyonlara reva olarak bünyelmış yangın bapları kullanılan malzemeler ve strüktürsı gereği umumi anlamda seda ve ısı yalıtımına yaraşır evet da yardımcı  özelliktedir. Standardında olmamakla yanında istenmesi durumunda giyotin kullanılarak eşik bölümünde bile tam sızdırmazlık sağlanır.

Yangın Kapısı aldatmaırken nazarıitibar etmeniz gereken en önemli detay GOXU markası altında bizim yanımızdan üretilen baplar gibi nitelikli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Firmaların genel olarak tatbikat yöntemi; Apartmanların Denk Odası aksamından birer yangın merdiveni bapsı hevesliarak; aşağıda bulunan Garaj alegori iniş için Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

Başkaca, sertifikalı yangın bapsı fiyatları farklıdır. Bununla baş başa prosedür adımları ekseriya şunları karınerir:

Report this wiki page